Снимка: The Edit
fallback

Виждали сме Роузи Хънтингтън-Уайтли във всякакви образи, но визията й на натурално момиче, обичащо дивото и яздещо кон свободно през равнината, определено ни допада.

Британският модел изглежда просто зашеметяваща и ни печели със своята женствена визия.

Облечена в дрехи на Alberta Ferretti, Erdem, Vera Wang и Bottega Veneta, Роузи позира за онлайн изданието "The Edit".

Именно в интервю към него красавицата споделя интересни подробности за своето минало, за личния си живот и кариерата си.

Чаровната блондинка разказва, че в началото на своя път в модата са я определяли за прекалено "здрава", но тя винаги е приемала това за комплимент, независимо, че този факт не ѝ носел желаните участия. И макар че можем да видим Роузи на кориците на различни списания, кариерата не е единственото нещо, което я интересува.

"Да създам семейство е нещо, за което със сигурност мисля – независимо дали ще живея тук в Америка или в Англия. Но това не е толкова просто. Нямам представа какво ще се случи, но ще ми бъде интересно да разбера. И нищо няма да бъде перфектно – сигурна съм", разкрива моделът.

Роузи Хънтингтън-Уайтли говори и за своя любим – Джейсън Стейтъм, с когото има връзка от 2010 година. Красавицата споделя, че макар самата тя да е известна, да бъде в неговата компания на публично място, може да бъде "непоносимо".

"Хората полудяват за Джейсън. Цялото нещо може да се превърне в истерия, докато вървим заедно по улицата. Хората се отнасят с него, сякаш той е човекът, с когото са израснали. Наистина е трудно", обяснява британският модел.

Влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте прекрасната Роузи Хънтингтън-Уайтли за "The Edit".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Гацо

преди 8 години

Зиам та виднагъ оти си сгодна и арна женицъ ....мани го тоз пустиняк Стейтъм,я ща мандръсам по-добре!

fallback