Снимка: Town & Country

Дженифър Конъли разкрива в какво се отличава от своя от съпруг Пол Бетани ("Мордекай", "Шифърът на Леонардо") пред списание Town & Country.

Красивата американска актриса от филмите "Красив ум" и "Ной" е омъжена за британския си колега от 12 години и двамата имат две деца - момче и момиче, като тя има и голям син от предишна връзка.

Дженифър и Пол са считани за едно от най-скромните и стабилни семейства в Холивуд.

Ето и какво споделя с изданието 44-годишната звезда:

За това, че са започнали да ѝ предлагат различни роли, след раждането на дъщеря ѝ преди 3 години: "Изведнъж започнах да чета сценарии, където аз съм майката на главната героиня, на която ѝ се случват всички приключения. Вече съм в периферните роли. Определено не ми стана приятно, че хората от кино гилдията изведнъж започнаха да гледат на мен с други очи."

За това с какво в какво се различава от мъжа си: "Аз съм по-резервирана и затворена като човек. В нова среда съм много срамежлива. Той е много по-общителен. След като опозная даден човек и аз се отпускам, но ми трябва време. Иначе лесно се превръщам в изповедник на приятелите си."

За това, че не е човек на новите технологии: "Та аз наскоро купих първия си компютър. Няма да ме намерите в социалните мрежи."

Вижте снимките на Дженифър в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase