Снимка: Reuters, архив
fallback

Леонардо ди Каприо купи синя чанта на "Шанел" от неопрен с бродерии на цветя. Актьорът плати за нея 10 000 евро на годишната гала вечер на фонда за борба със сърдечносъдовите заболявания Heart Fund в Кан, съобщи Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

За чантата Леонардо ди Каприо измести няколко други наддаващи, но самият той отстъпи в наддаването за почивка в един от луксозните курорти на веригата "Ники бийч".

Сред поканените на гала вечерта бяха Парис Хилтън, актьорът Гари Дурдан и Ясин Бей (известен преди като Мос Деф).

Фондът за борба със сърдечносъдовите заболявания работи по цял свят с деца в необлагодетелствано положение, като привлича и хирурзи да извършват безплатно скъпи операции. Миналата година организацията успя да купи автобус, оборудван като мобилна болница за профилактични прегледи и лечение на деца.

Той беше демонстриран на гала вечерта вчера. Тазгодишната цел на фонда да набере средства за самолет с оборудване за сърдечни операции беше изпълнена, защото един дарител даде 5 милиона евро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 8 години

На Лео харчи $10к само за първите 2мин като влезе в бар. Ама ПР да има...

6

Италиана

преди 8 години

Как ще му тича тая чанта Шанел,синя със бродирана цвеят,направо ще е неустоим :)) настрани майтапа,ДиКАПРИО е готин пич и добър актьор,дано скоро грабне един Оскар!

5

Анонимен

преди 8 години

Някой ще му обърка брадата с долната...

fallback