Валери и Николета в страстна целувка. Само спомен или разводът е PR? Снимка: Булфото, архив

Развеждат ли се Николета и Валери Божинови или цялата им драма от няколко месеца е евтин PR? И двамата признаха, че се разделят, но от тогава всичко около тях е слухове и догадки. А и двамата все още не са се явили в "зала 13".

Николета била преспала с трима, съпругът й пък бил с де що има плеймейтка, танцьорка, пращал SMS-и, срещал се известни и не толкова популярни дами.

Според някои обаче двамата са в прекрасни отношения, не просто като приятели, а все още и като съпрузи. Случайни посетители на столично кино били видели как двамата си говорят на видео чат, изпращат си целувки и мили думи и т.н. и всичко било заради единия шум в медиите.

"Как бих могъл да си правя PR с това? С нещо, което е ужасно, брутално!? Питайте Николета дали има PR кампания? Как изобщо някой си мисли, че това е PR?", попита ядосано пред сп. "Story" футболистът.

Той искрено е недоволен, че постоянно се рови в живота му и е щастлив в Тернана. Защото там не го питат за отношенията със съпругата му всекидневно, няма и спекулации.

"Защо постоянно се интересуват от живота ми – какво направил Валери, с кого бил. Има толкова по-важни неща. Но хората търсят интриги. Замесват ме с жени, с които нямам нищо общо. В Италия съм, имам си работа, тренирам, гледам кариерата си. Нямам какво да правя в България. В Италия никой не пита за личния ми живот - развеждам ли се, не се ли развеждам. Гледат какво правя. Защо не са любопитни? Защото са различни и защото има много по-сериозни проблеми", обяснява пред списанието Божинов.

Признава, че се вижда и с двете си жени – заради децата. Има нормални отношения и с Алисия, и с Николета. Категоричен е, че у нас хората са озлобени към успелите и като се случи нещо обичат да те съжаляват.

"Няма да позволя да бъда съжаляван и одумван. Аз ще направя каквото трябва и каквото искам и мога за кариерата си. Но още по-важното е да си гледам децата. Няма как да бъде иначе, след като уважавам майките на Никол и Валери. Искам да мога да бъда с децата си, да ги водя на почивка, да им осигуря нормален живот. А какво се случва в моята къща, то си остава там и не интересува никого другиго", твърд е Валери.

През последните седмици слуховете пратиха под чаршафите на Божинов плеймейтката Светлана Василева, Мис Джуки Габриела Радославова и фолкпевицата Джорджия.

"Нямам никакъв проблем да обява жената до себе си, когато тя се появи", отрича футболният национал и допълва, че е променен и различен и че знае пътя си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase