Снимка: dailymail.co.uk
fallback

Брадли Купър и Ирина Шейк наистина са двойка и вече дори не се опитват да скрият любовта си. Наскоро се появиха твърдения, че актьорът и моделът се срещат, но вече има снимки, които потвърждават, че двамата действително са гаджета.

Номинираният за "Оскар" Брадли и руската красавица бяха заснети по време на една от срещите им в Ню Йорк.
Звездите не криели страстта помежду си, като почти през цялото време се прегръщали и целували. Съдейки по папарашките снимки, актьорът и моделът видимо се забавляват в общата си компания.

Наскоро 40-годишният Купър се раздели с 22-годишната Суки Уотърхаус, а малко преди това Ирина Шейк приключи дългогодишната си връзка с Кристиано Роналдо.

По всичко личи, че отношенията между новата звездна двойка се задълбочават, тъй като двамата са били видени и в ранните часове във вторник след Met Gala. Тогава обаче Брадли и Ирина са успели да се измъкнат от фотографите.

Техни снимки може да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 8 години

Заглавието на статията направо...ми напомня защо вече почти не влизам в този сайт

11

Анонимен

преди 8 години

Глупости,защо му е да им плаща? Според мен просто е женкар,заради това е все с някакви моделки за по няколко месеца и после ги разритва.

10

наблюдателна

преди 8 години

Брадлитo май е от тези, дето плащат на жени да се правят на негови гаджета. А Иринчето май точно това работеше при Кристиано.

fallback