Снимка: LOVE style
"С Андрей диво си беше, диво си и остана!", така коментира Бориса Тютюнджиева в интервю за списание LOVE style връзката си с тв продуцента Андрей Арнаудов.
 
Наскоро тя бе избрана за най-сексапилната българка. "Най-големият подарък, който той ми е правил е подкрепата, чувството за единство и любов. Нищо материално не би могло да се сравни с удоволствието да се чувстваш обичан и в безопасност".
 
Що се отнася до слуховете, че заради нея тв водещият ще банкрутира, тя коментира: "Не знам как да коментирам "банкрутирането". Няма да лъжа – харча много, но и изкарвам. Те нали парите са за това. Няма да ги кътам до старини, за да ги харчи някой друг накрая. Не, мерси!".
 
Бориса разкри и какви са отношенията ѝ с Николета Лозанова, с която преди месеци се разцелува по време на интервю в предаването "Папараци".
 
"Не сме приятелки. Аз не допускам всеки в личното си пространство, а за добро или лошо съм доста избирателна. Не поддържам контакт с Николета, но не изпитвам негативни чувства".
 
Бориса отрича да е искала да заеме мястото на Лозанова в предаването и заявява: "Всичко, което съм искала – го имам!"
 
За първи път Тютюнджиева разкрива и нещо доста пикантно от личното си битие – че обича да се разхожда чисто гола в градината си.
 
Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase