Снимка: LOVE style
fallback

 "Мис България 2005" Росица Иванова се завърна в светския живот след дълго отсъствие. 

"Ограничих медийните си изяви, за да се развивам в нещо друго. По-продължителното ми отсъствие веднага събуди различни подозрения и развихри фантазиите на някои хора. Писанията по медиите за мен нямат нищо общо с действителността", споделя Роси.

"Чела съм всякакви статии за себе си, но историята с кокаина и зависимостта към наркотиците ужасно много засегна мен и семейството ми, и притесни близките ми. Никога не съм давала явни поводи за това. Не съм имала здравословни и психически проблеми или наркотични зависимости. Чувствам се в страхотно здравословно и душевно състояние", казва тя в ексклузивно в интервю за списание LOVE style. 

Красивата брюнетка отрича упоритите слухове, че се е лекувала в наркокомуна в чужбина. "През цялото време съм си била тук и всички хора, които ме познават, знаят, че е било така", допълва още тя.

Роси споделя, че възнамерява да възобнови модните си ангажименти и да работи отново като модел. Тя има и опит като тв водеща в предаването "ВИП" с Евгени Минчев по Канал 3. Освен това като някои нейни колежки и тя проявява интерес към киното.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

пенчо питанката

преди 9 години

хахххаха ...и все пак ,коя е тая персона ?!?!...а главния въпрос ми е...И кво ми пука на *** от коя страна тие е китката *** ,моме ?!

14

Анонимен

преди 9 години

не съм и светил не знам дали е била или не НО лесно се проверява кръвен тест дава резултат дори и 20 години по късно дали в организма имало забранени вещества

13

Анонимен

преди 9 години

Много е кресива, така че да не се притеснява на мястото на стария "нещо друго", ще дойде нов "нещо друго" и развитието ще продължи с пълна сила!!!!За наркотиците все пак дано да не е вярно!!

fallback