Снимка; сп. V
fallback

Поп звездата Риана позира за поредната си провокативна фотосесия, този път за летния брой на списание "V".

Рири е почти неузнаваема с русата си перука и ярко сините сенки на очите. На кадрите, на които е облечена, тя носи дрехи на Versace, American Apparel, Alexandre Vauthier, Ralph Lauren, Manolo Blahnik и др.

Снимките са дело на фотографа Стивън Клайн.

Ето и няколко акцента от интервюто с 27-годишната суперзвезда:

За това, че няма личен живот: "Вече свикнах и изобщо не ми пука за този факт!"

За това, че хората смятат, че си е взела твърде дълъг отпуск: "Всъщност не съм си взимала отпуск. През последните две години не съм спирала да работя. В момента записвам два албума, дала съм гласа си за анимационен филм и непрекъснато имам ангажименти за фотосесии в списания. Освен това проектирам мои модели за Puma и за марката за чорапи Stance. Създавам и моя, нова линия от аромати. Пропуснах да кажа, че готвя лятно турне".

За своя предстоящ 8-ми студиен албум: "Влюбена съм в моите нови песни. Албумът е соул и е по-агресивен, дори когато музиката е лирична".

За да видите снимките на Рири, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 9 години

Жалко... като й увиснат циците, няма да й се вижда татуировката... :)

9

До 8 и 9

преди 9 години

Те затова най-слушаните радиа са Енерджи,Радио 1 и т.н...Защото тогава се правеше музика,която се слуша и до днес и ще продължава да се слуша...Някой помни ли песен на тая от 2006-та и пуска ли се тя по радиото???Мисля че не!

8

до 8

преди 9 години

нищо не може се сравн ис дъртаци ,които с испомнят за ''хуабвот овреме на младостта'' .ествествено тогава всичк ое било по хубаво ,но няма да севърне така че

fallback