Снимка: mrgoodlife.net
fallback

Рупърт Мърдок си е купил апартамент в Ню Йорк за сумата от 57 милиона щатски долара. Жилището на медийния магнат се намира в Манхатън и е разположено на последните четири етажа на сградата „One Madison“.
82-годишният основател и главен изпълнителен директор на медийния холдинг News Corporation е един от най-богатите хора на нашето време. Състоянието му се оценява на 13,4 милиарда щатски долара.

Преди две години той се разведе с китайката Уенди Денг, като остави на нея и на двете им дъщери предишния си имот на "Пето Авеню“, но явно е решил да се сдобие с нов имот около същата топ локация.

Новият ултралуксозен мезонет на Мърдок е с обща жилищна площ от около 1000 кв. м.
Сред модерните съоръжения в жилището са басейн, спа и фитнес център, личен асансьор и безценна гледка от 360° към цял Манхатън.

Мърдок не е единственият известен обитател на тази сграда. Тук живее и Питър Бъфет, син на четвъртия най-богат човек в света, Уорън Бъфет. Освен това тук жилище има топ семейството Том Брейди и Жизел Бюндхен, които обитават 49-ия етаж.

Вижте снимките на апартамента на медийния магнат в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 9 години

Каквито и имоти и вещи да имаш щом си си разпилял семейството, нямаш нищо.

13

ире

преди 9 години

До АнонименУмен е - успял е. А повечето тук нямат мозък и за 1 стотинка. Могат само да плюят и да обвиняват другите за свойте неуспехи.-----------------------------------Мдаааа...Я, преди да го четкаш със стандартни *** фрази, се напъни малко и се замисли..Ето ти една фраза за размисъл Става дума на подслушване на телефони на известни личности, политици, жертви на убийства и престъпления. ЖЕРТВИ НА УБИЙСТВА!

12

ире

преди 9 години

Жалкото е, че богатството си го е натрупал чрез хорските лични драми и трагедии. Лешояд..не журналист!

fallback