Джей Зи и Бионсе; Снимка: Getty Images

В развлекателната индустрия всичко е бизнес... дори бракът. Предбрачните договори в Холивуд са задължителни, когато става въпрос за сливане на империи с милиони долари.

Все пак не трябва да обвиняваме прекалено строго известните личности, които искат да подсигурят любовта и финансовото си състояние, имайки предвид колко често се случва популярните двойки да се разделят.

Всъщност някои от най-сериозните, а понякога и странни предбрачни договори, са сключени между популярни мъже и жени, които вече не са съпруг и съпруга.За кого този факт е повече полза и за кого повече загуба, може да разберете, като влезете в нашата галерия.

Само че преди това ще ви разкажем за предбрачния договор на Бионсе и Джей Зи. Двамата заедно представляват най-влиятелната двойка в музикалния свят и състоянията им са наистина внушителни.

И макар че певицата е достатъчно финансово обезпечена със свои собствени средства, в техния предбрачен договор е записано, че при развод Бионсе ще получи по 1 милион долара за всяка година брак.
„Максимумът“ обаче е 15 милиона или казано с други думи – ще се смята само до 15-те години брак.

В галерията на Тialoto.bg може да разберете какви са предбрачните договори на други известни двойки (някои от тях вече разделили се).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase