Сашка Васева. Снимка: bTV
fallback

"Винаги съм се владяла и съм весел човек, но загубих усмивката си. Искат да вземат децата ми", каза през сълзи Сашка Васева в "Шоуто на Слави".

Фолкпевицата призна, че е в процес на развод със своя съпруг Христо.

"Не се разбираме, но не мога да живея без децата си. В неговата искова молба е написано, че съм наркоманка и псипохаптка. А аз живея природосъобразно, не пия дори антибиотици", разказа Васева.

Тя има две деца - 15-годишният Христо-Николай и 7-годишната Христина-Елена.

Българското законодателство дава в повечето случаи предимство на майката при развод, успокои я Слави.

"Аз съм ги отгледала, те искат да живеят при мен", категорична бе Сашка. Според нея в жълтата преса се пускат манипулации, които могат да настроят предварително съда.

"Искам да помоля всички медии да не се намесват в този много важен момент в моя живот, в който се решава съдбата на децата ми. Това ме разкъсва, а сега съм на предела на силите си", призова певицата.

Тя разкри, че синът й бил в конфликт с баща си и е избрал да живее с нея. "Моля те, остави ми децата и нека да им спестим унижението пред обществото", призова тя своя съпруг в ефир.

Певицата допълни, че ще докаже, че не е наркоманка и ще се подложи на всички необходими тестове. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

христо

преди 9 години

Бащата не е бащата от нашето детство,строг,грижовен и отговорен.Той е нова порода задунайци,които бият жените си,вярват си,че ниският ръст във всяко едно отношение, може да се компенсира с повече пари.Наемат алчни адвокати и дерибействат върху нещастното същество,наричано до вчера ,,съпруга,,.За съжаление околните не проявяват никаква обществена позиция към безобразието,наречено ,,съпруг,,.Морал на посткомунистическото общество,което първо няма ценности и второ ,следва идеологията на егоизма.

34

Nobody

преди 9 години

Искрено се разкайвам за незнанието си, но какво е "псипохаптка"?

33

дедо Ташунко

преди 9 години

Това е вече стара чанта и за мен.

fallback