Снимка: Нова тв
fallback

Яна Маринова грабна втора поредна победа в предаването "И аз го мога". Атлетичната каскадьорка остави зрители и жури без дъх след изпълнението си на пилон. Актрисата не спира да тества себе си, като показва изключителен професионализъм, дисциплина и тренирана физика.

Тя дори успя да развълнува Елена Петрова, която не скри сълзите си и изрази искреното си възхищение от приятелката си.

На второ място за трети път се нареди Камен Воденичаров, който заедно с актрисата Елен Колева представи забавна клоунада, която искрено развесели публиката.

Претендентът на Яна - Николай Георгиев, който миналата седмица изненадващо избра танц на пилон, се представи на ниво, показа атлетичност, но тя не му достигна за победата.

Поли Генова и заместникът на Петко Димитров - Ники Мартинов, трябваше да танцуват хип-хоп с помощта на ментора си Goosh. Макар Поли да бе по-подготвена и по-добре изглеждаща на сцената, журито реши да подкрепи Сървайвъра, с аргумента, че за него задачата е била по-трудоемка.

Адреналинката Жана и танцьорът Алфредо Торес трябваше да представят бързо преобличане, което набра популярност в последните години и у нас. Двамата успяха заедно да покажат весела колаборация от комедийна игра и смяна на костюми, но точките обра Жана.

Шампионката Симона се изправи срещу готвачът Иван Звездев в двубой по скачане на въже. Макар всички да очакваха, че за Симона, като състезател по художествена гимнастика, задачата ще бъде лесна, тя не успя да блесне с майсторството си при въжето. Иван от своя страна искрено разсмя всички с превъплъщението си на Тарзан, но това не успя да му спечели победа.

В следващия епизод на "И аз го мога" Жана и Симона ще покажат акробатика на кънки, Яна и Алфредо ще жонглират, Ники Мартинов и Камен Воденичаров ще изпълнят доста сложна хореография с велосипеди.

Специално за предаването в България пристигна носителят на редица престижни отличия Андрей Жиголов, който представи клоунада на световно ниво и вдигна публиката на крака, а Поли и Николай се осмелиха да му кажат "И аз го мога".

Кулминацията на вечерта идната сряда ще бъде Иван Звездев, който оставайки последен, се уреди с интересен номер – ориенталски танци, или belly dance. Водещият Гъмов сподели, че ще чака тази гледка с нетърпение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Златен лев

преди 9 години

Какво ли не прави човек за пари.

fallback