Жизел Бюндхен кърми дъщеря си Вивиан; Снимка; Twitter
fallback

Кърменето е толкова красив, естествен и интимен акт между майката и бебето, че е странно, когато предизвиква смущение у хората.

В това действие между майката и детето няма никакъв сексуален елемент (въпреки голата гърда) и ако някой смята, че гледката на кърмещи майки е възмутителна – проблемът си е в него.

Има къде-къде по-смущаващи неща в обществото, че изобщо не би трябвало да се занимаваме с казуси като този с майката Деница Панайотова, която се опита да накърми бебето си в столичен мол, но охранител я помолил да преустанови „деянието“, защото притеснявала клиентите. Случката провокира изключително много хора и в последните дни се изговори какво ли не по темата.

Затова и ние решихме да се включим в обсъждането на социалния казус, като покажем, че в света на шоубизнеса е пълно с красиви и известни майки, които сами споделят снимки, на които кърмят бебетата си и го правят с истинска гордост.

Те открито демонстрират как кърмят бебетата си и че обичат да го правят. Не се срамуват да са майки, които просто отглеждат децата си по най-естествения за тях начин.

Сред тези знаменитости са Гуен Стефани, Анджелина Джоли, Наталия Водянова, Оливия Уайлд и др.

Вижте в галерията ни как звездите кърмят своите бебета и са истински щастливи да го покажат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 9 години

Не видех ни една от тия убавици да вади цици в мола!

17

Ив

преди 9 години

А не след като го накърмят да продължат да го влачат из същия мол пак. Сори ама една майка, която се шляе с часове из мола до степен че детето вече примира от глад, не виждам да е отговорна майка. Сори! Познавам истински майки - не прекарват повече от час в моловете, и имат много по-интересни странични ангажименти от безцелно шляене.

16

Ив

преди 9 години

Чудя се досега горките кърмачки как са оцелели подтиснати и нечути. Нададе глас една и готово - вече е мода. Сигурна съм обаче че повечето жени с бебета няма да хукнат да правят същото. И да, интимен акт е кърменето. Който го отрича или е мъж или е жена, която не е имала деца и не знае какво е. Така че, родете, кърмете и вижте какво е. После ще видим дали ще ви се иска да се разпасвате тук и там по моловете. Освен това бебето има нужда от спокойствие, от покой, докато суче, и после за да спи.

fallback