Снимка: Reuters, архив
fallback

Риалити звездата Кели Озбърн разкри, че и тя има "раков ген" и след време ще си направи превантивна операция, съобщи Контактмюзик, цитирани от БТА.

Кели Озбърн направи признанието в телевизионното предаване "The Talk", докато всички обсъждали съобщението на Анджелина Джоли, че си е махнала яйчниците. Тя каза също, че майка й Шарън Озбърн, която се е лекувала успешно от рак, я е накарала да си направи изследването.

"Съгласна съм 100 процента (с решението й)", каза Кели Озбърн, която е на 30 години. "Знам, че един ден и аз ще трябва да го направя, защото ако имам деца, искам да съм тук да ги отглеждам и да ги подкрепям по всякакъв начин. Това е нещо, за което аплодирам Анджелина, защото привлече вниманието към проблема и повече хора си правят изследвания", допълни тя.

Анджелина Джоли вчера съобщи, че си е премахнала яйчниците и фалопиевите тръби, след като изследвания са показали, че може да е с ранна фаза на рак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Горан

преди 9 години

Тя, Анджелина Джоли, накрая и главата ще си махне, както е тръгнала!

8

Анонимен

преди 9 години

Стига сте ни занимавали с яйчниците на Холивуд!

7

Анонимен

преди 9 години

Ако е за нещо умно и целенасочено няма да я последват Джоли, ами за тия глупости всички тръгнаха след нея. Няма ли кой да им обясни на тия хорица, че от съдбата си не могат да избягат? Добре, махнала си, гърдите, яйчниците - ми на друго място ще го развие тоя рак. Това е ген и не се знае къде другаде ще се появи. Сега колко хора ще тръгнат превантивно да си режат части от тялото...

fallback