Снимка: Splash News
fallback

Всички помним, че холивудският екшън герой Арнолд Шварценегер се оказа голям кръшкач, който съсипа дългогодишния си брак с Мария Шрайвър, след като се оказа, че има незаконен син тийнейджър от домашната си прислужница.

Вчера в онлайн пространството пък се появиха папарашки снимки, на които се вижда как неговият снажен син - Патрик Шварценегер, се прегръща с момиче по бански, докато е на почивка в Кабо Сан Лукас, Мексико.

Патрик, който работи като модел, има 6-месечна връзка с попзвездата Майли Сайръс и двамата изглеждаха много влюбени и щастливи.

Патрик побърза да отрече слуховете за изневяра, но очевидно Майли не му вярва особено. Тази сутрин Сайръс е публикувала своя снимка с майка си Тиш в Instagram, а под нея е добавила многозначителна мисъл, която гласи: "Обградете се с хора, на които искате да приличате!"

На снимката 21-годишната певица пие коктейл Маргарита и изглежда във видимо добро настроение.

Патрик пък е написал в профила си в Twitter следното опровержение: "Никога не бих направил нещо, с което да нараня моята любима. На снимката съм с моята най-добра приятелка. Мъжете понякога имат жени приятелки!"
 

Още новини за звезди можете да четете в Tialoto.bg

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

О'Нуф Рий II

преди 9 години

И каква точно "звезда" е малкият? Популярен е татко му и - толкова. Съвсем изпразниха думите от съдържание, егати нещастните псевдо-журналисти /драскачи/.

11

Do sallaadincho

преди 9 години

Sallaadinco, .........................

10

Анонимен

преди 9 години

Нормални неща!Млад, красив, известен и богат, няма жена, деца, забавлява се човекът!!!

fallback