Снимка: Victoria`s Secret
fallback

Вече видяхме първите две части от дългоочаквания каталог Swim за 2015 година, но честно казано, винаги сме готови за още една доза от Victoria's Secret.

Главната позиция на корица в третата част се заема от жената със съблазнителни извивки – Кандис Суонепол.

Красавицата е с неоновозелен бански с мрежеста горна част и е смело седнала върху един от символите на екзотичното лято – сърфът.

Компания на красавицата правят Бехати Принсло, Елза Хоск, Жак Жакациак и Жасмин Тукс, които също са заснети в кампанията.

Каталогът Swim 2015 на Victoria's Secret ще бъде достъпен скоро и ще съдържа общо 103 страници с последните предложения на марката.

Едно буквално ангелско издание, криещо в себе си красотата и съвършената природа на жената. Темата се концентрира около спортния дух и различните летни спортове, като сърф.

Новите тенденции при банските костюми тематично са издържани в тази концепция и се характеризират с живи, ярки цветове, смели детайли и контрастни комбинации.

Ресните, многобройните тънки ленти и мрежестите елементи можете да прегледате по-подробно в галерията ба Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

МАРГИНАЛЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До БахурДааа,... Кармен Електра!

4

Бахур

преди 9 години

Те тез спасителки много плоски ва , искам от онези дето са кат Памела Андерсон и Кармен Алектра !

3

мда

преди 9 години

Красавици както винаги - радват окото, но силно се съмнявам да могат да го използват този сърф по предназначение :) Преди време на Таити бях впечатлен че в училищата по физическо имат сърф уроци, особености на местоположението :)

fallback