Снимка: Elle UK
fallback
Мишел Уилямс е от жените, сблъскали се с една от най-големите трагедии, които могат да се случат в човешкия живот.
 
Смъртта на любимия й мъж Хийт Леджър я оставя не само с разбито сърце, но и я принуждава съвсем сама да се грижи за тяхната дъщеричка Матилда Роуз, родена през 2005 година.

10 години по-късно, Мишел открито говори за това какво е да бъде майка и да работи едновременно. В новия брой на британското списание Elle актрисата повдига част от завесата, скриваща личния ѝ живот от чуждите погледи.

Ето и малка част от това, което споделя чаровната 34-годишна блондинка:

За това, че има приложение за поеми в телефона си, вместо да използва Twitter или Instagram: „Получавам по едно стихотворение всеки ден! Обичам поезията, защото тя е като удар, като атака, като доза. И за човек, който не разполага с много свободно време, тя работи много бързо. Така че аз чета стихотворения на телефона си сутрин, когато се събудя. Това отваря ума ти до края на деня и ставаш по-наблюдателен“.

За това как балансира работата с майчинството: „Имам чувството, че много ме бива да гледам дете, когато не работя.

Не забравям нищо. Помислила съм за всичко. Уредила съм го. Истински лукс е, ако имам момент, в който да не се грижа за нещо. Имам чувството, че през голяма част от живота ми се опитвам да направя две неща наведнъж – и двете по най-добрия начин. Така че това ме кара да се чувствам много изтощена. Аз съм човекът, който може да заспи по всяко време. Ако ме поканиш на вечеря или на парти, ще има много снимки, на които съм задрямала. Дори имам прякор, защото хъркам“.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте снимките на Мишел Уилямс за списание Elle, Великобритания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

шщд

преди 9 години

Голяма глупост е казала /ако изобщо го е казала/,че "я принуждава съвсем сама да се грижи за тяхната дъщеричка". Предполагам,че е не е много лесно като изкарваш 10 млн. на година да гледаш сама детето си.

5

Баш ми е драго

преди 9 години

С дупето ли хърка?

4

Анонимен

преди 9 години

Хубавелка!

fallback