Джейми Дорнан; Снимка: Getty Images
fallback

Новият любимец на жените Джейми Дорнан няма да участва в продължението на „Петдесет нюанса сиво“. Причината е, че съпругата на сексапилния актьор не иска любимият ѝ да се снима отново във филма.

Говори се, че 32-годишният Джейми, който изпълнява главната роля на Крисчън Грей, няма да се възползва от възможността да участва във втория филм „Петдесет нюанса сиво“.

Неговата съпруга Амелия Уорнър, с която имат 15-месечна дъщеря, не е доволна от секссцените на мъжа си.

Източник издаде: „Джейми каза, че кариерата му се е изстреляла в космоса. Той се опита да увери Амелия, че нищо няма да се промени, но жените по целия свят сега го желаят. Тя не е гледала филма и честно казано, не мисля, че ще го гледа“.

Наскоро се появиха твърдения, че режисьорът на филма – Сам Тейлър-Джонсън, също ще се оттегли от продължението на „Петдесет нюанса сиво“ заради постоянните си конфликти с авторката на поредицата.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Джони

преди 9 години

Ако искате да пробвате да сритате един мъж в топките, вижте тук -> hardnutz.wordpress

13

Анонимен

преди 9 години

боже колко хора имат неосъществени порно желания и тук коментиращите. Заитересувах се и позачетох книгата , пълен *** . Маркиз дю Сад поразкрасен и в съвременна обстановка .Накакъв ремейк , книгата издиша , сцените се повтарят . Истински порно роман. За филма не ща и да го гледам. Не съм воайор . По достоен порно роман в нашата обстановка е Наташа *** нефилмиран още

12

Анонимен

преди 9 години

Тая се сетила кога да не й хареса участието на мъжа й (когато прибра милионите за първата част). Сега заради простотията й съсипаха трилогията и кефа на толкова фенове. А и някой няма да е зле да й обясни, че ако мъжа й реши да я зареже заради друга с или без филми пак ще я зареже. А и Дакота е много по-хубава от нея. Явно и това не е убегнало на тази ***

fallback