Снимка: Love Style
fallback

Президентът на „Пайнер” Митко Димитров за първи път проговори в какви отношения е бил с боса на ВИС 2 Георги Илиев в интервю за списание LOVE style.

Музикалният продуцент разкри дали е бил заплашван, искал ли е човекът, който спонсорираше голяма част от другите музикални компании, да вземе бизнеса му и срещали ли са се очи в очи. „Никога не сме имали проблеми, с която и да било силова групировка или личност", твърди инж. Димитров.

Той категорично отрича някога Жоро Илиев да е искал да му вземе бизнеса. „То и не става току-така, като кошница с ябълки…”, обяснява инженерът.

Продуцентът коментира годишните награди на телевизия „Планета”, които ще бъдат раздадени в зала 1 на НДК. Той отрича да се меси в определянето на статуетките и дори казва: ”Накрая констатираме, че след церемонията всички са ни сърдити, дори и наградените.”

Митко Димитров отрече и слуха, че ще прекрати договора си с Глория. „Поне от моя страна няма причина. Разбираме се прекрасно. Глория е певица с главна буква. Само хит й трябва, за да оглави класациите. Не е лесно, но тя го е правила през годините и имам чувството, че пак й предстои", категоричен е той.

Още за звездите четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 9 години

До абвТи пък откъде знаеш- да не си врачка?

15

Анонимен

преди 9 години

Ще видим, нещастнико, дали Глория ще остане! Един концерт не си й направил, за какви хитове ни говориш. Хитове имат само онези с богатите мъжлета, дето ти бутат всеки месец пари, както беше с майката на Пеевски, която през КТБ ти превеждаше, за да въртиш любовницата му. Глория може да те напусне като нищо, защото си си повярвал и си забравил кой те направи известен през 1994 година, когато албумът й и видео касетата се продаваха като топъл хляб, само от нея си направил милиони!

14

Анонимен

преди 9 години

просташка новина от днес.бгс този манталитет нищо добро не ни очаква

fallback