Амбър и Джони Снимка: Getty Images
fallback
Амбър Хърд и Джони Деп все още не са обсъждали темата за деца. Двете холивудски звезди сключиха брак в дома си в Лос Анджелис в началото на месеца и няколко дни по-късно на частния остров на актьора на Бахамите.

И макар между двамата всичко да изглежда чудесно, приятели на двойката се притесняват, че 23-годишната разлика във възрастта им може да им създаде сериозни проблеми в близко бъдеще.

Източник, близък до русокосата красавица, сподели: „Амбър обича идеята да бъде с Джони Деп, но това увлечение няма да продължи вечно. И те все още не са провели откровен разговор за деца“.

Приятелите на 51-годишния Деп, който има две деца на 15 и 12 години от връзката си с Ванеса Паради, също имат съмнение по отношение на неговия брак.

Източник разкри: „Негови близки приятели не разбират защо те (Джони и Амбър) просто не продължиха връзката си. Никой не знае, че двамата имат предбрачно споразумение, но Джони е влюбен, така че всички са щастливи за него“.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

gr18

преди 9 години

Бе вие какво искате.Те току-що се ожениха,а вие искате вече за бебе да говорят.Като му дойде времето тогава.Нас това какво ни интересува.Ако искат ще си направят,ако не - не е било писано.Те трябва да го решат сами.То не става така Това е отговорност.

12

Анонимен

преди 9 години

Амбър е 28 годишна, той на 51 г. и татко на две деца и закъде да бързат.

11

Анонимен

преди 9 години

От Ванеса има две деца , живя с нея 10 години, но до брак не го докараха.С това фръцле деца не искат, след известно време - няколко месеца, няма да знаят даже и какво правят заедно, но сватба ли бе да го опишеш!Абе смахната работа!

fallback