Снимка: gettyimages.com
fallback

Ума Търман се появи с неузнаваема визия на червения килим в Ню Йорк (в понеделник, 9 февруари).

Актрисата от „Криминале“ почти не носеше грим, но очите ѝ изглеждаха променени. Освен това тя нямаше торбички под очите (както доскоро), а челото ѝ изглеждаше твърде гладко.

И все пак трансформацията на Ума не е толкова голяма, колкото на Рене Зелуегър, която миналата година се появи почти с ново лице и предизвика шумен възглас из медиите.

В момента 44-годишната Търман промотира новия си мини сериал „The Slap“ (ще се излъчва по NBC), в който е звезда заедно с актрисите Танди Нютън и Мелиса Джордж.

Холивудската актриса позира за снимките в компанията на своите колежки от шоуто, но жълтите медии веднага написаха, че тя се е подложила на естетически интервенции по лицето, за да запази младостта си по-дълго.

Наскоро по повод завръщането си в индустрията дългокраката блондинка каза пред списание Stylist:

„Осъзнах, че работата ми действа доста релаксиращо. Когато децата ми бяха по-малки, не бях в състояние да работя активно, но сега, когато пораснаха, мисля, че дойде моето време.“

Още новини за звезди, четете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 9 години

Изводът какъв е? Не посягай на това, което имаш като индивидуалност...Клонинги не щем...Жалко за Ума, загувила си е ума.

25

Яна

преди 9 години

Някои жени не могат да приемат факта че остаряват и да го направят с достойнство, окепазяват се , изгубили се в комплексите си. Има и други, които при които има мъдрост и те остаряват прекрасно- вижте едно естествено, одухотворено лице, излъчващо хармония и спокойна женственост на една всъщност некрасива жена като Мерил Стрип, удоволствие е да я гледаш. Мислех, че и Ума ще е така, но уви...

24

Анонимен

преди 9 години

баааси модата с пласмасови протези вместо глави

fallback