Амбър Хърд; Снимка: Maxim

Представителките на зодия Телец са нежни и грижовни. Освен това те са разумни и търпеливи – качества, които са им много полезни.

Не си представяйте обаче една прекалено спокойна личност – жената Телец има няколко основни становища, които не би могла да промени. В някои моменти пък има вероятност да се възпламени, и то доста бурно.

Дамите с този зодиакален знак се стремят към баланс в живота. Те обичат природата и искат да живеят в комфорт и цветно обкръжение. И макар да са умни, Телците нямат желание да се доказват пред своите приятели. Те по-скоро биха оставили околните да изпъкват и биха се проявили само в точните моменти.

Жената Телец обича сигурността и би била предана майка. Поради тази причина тя предпочита да остане в познатия коловоз, отколкото да предизвика неизвестната промяна. Хубавото е, че представителките на втората зодия се учат бързо и съществува малка вероятност да повтарят една и съща грешка два пъти.

Любовни отношения с жена Телец:

Не забравяйте за огнения темперамент на жените с тази зодия – те крият огромна страст под спокойната си и стабилна маска. Те просто не я показват пред целия свят. Представителките на зодия Телец са съблазнителни и умеят да глезят своя партньор както в спалнята, така и извън нея.

Те имат нужда да бъдат ухажвани и няма да се обвържат с някого, преди да го опознаят и да бъдат сигурни, че това е правилният избор за тях. Ето защо, ако искате да спечелите сърцето на жена Телец, трябва да бъдете търпеливи и да се борите за нея.

Имайте предвид също така, че дамите с тази зодия стават ревниви, но само когато наистина са провокирани. Макар Телците да изглеждат малко егоцентрични, когато жената Телец е във връзка, тя често поставя нуждите на любимия си пред своите собствени.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase