Итън със съпругата си Райън; Снимка: Getty Images
fallback

Холивудският актьор Итън Хоук сподели, че се чувства като кралска особа след номинацията си за „Оскар“ за най-добър актьор в поддържаща роля (за ролята си в „Boyhood“).

44-годишната звезда споделя, че съгражданите му от Ню Йорк го спират по улиците, за да го поздравяват.

Итън разказа, че е отишъл да отпразнува номинацията си в ресторант в Бруклин, заедно със съпругата си Райън и децата им и още при влизането си в заведението всички клиенти започнали да го аплодират.

Източник, близък до Хоук, разказва за вестник New York Post следното: „Всички искаха да се ръкуват с Итън и всички го поздравяваха, сякаш е супер специален".

Актьорът от „Гатака“ е получавал и преди номинации за „Оскар“ (общо четири) – за участието си във филма „Тренировъчен ден“ и за сценарист за лентите „Преди залез“ и „Преди полунощ“.

Самият той наскоро призна, че всички тези номинации са признание за работата му, което обаче той не знае как точно да приема: „За моята 30-годишна кариера в Холивуд все още не знам как да се справям емоционално с тези признания. Те по-скоро ме объркват.“

Още светски новини прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

хадес

преди 9 години

За какво му е Оскар, той е талантлив все пак.

2

Анонимен

преди 9 години

Невероятен актьор, а изпълнението му в "Boyhood" е феноменално! Ще му стискам палци.

1

Анонимен

преди 9 години

Много добър актьор играещ в стойностни филми! За съжаление няма как да спечели оскар, понеже се раздават по политико-шуробаджанашки принцип...

fallback