Снимка: сп. Vanity Fair, Италия

Колин Фарел е супер горещ в рекламата на новия мъжки аромат на Dolce & Gabbana - Intenso. Причина за това е фактът, че самият той изглежда истински неустоим, по един напрегнат начин.

Вероятно той е избран за лице на парфюма, именно защото въплъщава перфектно смисъла на името му.
Дизайнерите на италианската модна марката Доменико Долче и Стефано Габана казаха в изявлението си следното:

"Когато създадохме този аромат, ние веднага се сетихме за Колин. Той е идеалното олицетворение на мъжката сила и чувственост."

38-годишният актьор върви по стъпките на своя колега Матю Макконъхи, който беше лице на друг аромат на Dolce & Gabanna - The One, заедно с Скарлет Йохансон. Oсвен това Фарел наследи ролята на Матю във втория сезон на хитовия сериал на HBO "Истински детектив".

Колин е баща на две деца - синове на 11 и на 5 години. Той е бивш наркоман и алкохолик, но от години е трезвеник.

Ето и 5 причини, защо порасналото диво момче, наистина е толкова ... Intenso:

1. Той притежава един от най-директните и напрегнати погледи в Холивуд.

Неговият дълбок поглед е силен и вълнуващ, но някак раним. Тъмнокафявите му очи наистина предизвикват интереса на жените по цял свят.

2. Той се бори да защитава идеалите си

Да си чаровен и красив не е достатъчно, и Колин знае това. Той защитава различни каузи в родната си Ирландия, като последно се застъпи за узаконяването на гей браковете в страната, разкривайки, че брат му Еймън всъщност е хомосексуалист. Освен това редовно агитира сънародниците си да гласуват по време на избори.

3. Той е горд собственик на домашно порно

Въпреки, че използва домашното си порно като PR трик, факт е, че Колин имаше секс касета, доста преди другите знаменитости да си направят такива. Във въпросното видео той прави секс с екс приятелката си Никол Нараин.

Останалите причини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase