Снимка: сп.ELLE, Великобритания

Роузи Хънтингтън-Уайтли е един от най-успешните модели и това не е случайно. Английската красавица има магнетичен поглед, запомнящи се лице и тяло, които определено биха се харесали на всеки мъж.

Най-новата фотосесия на Роузи е заснета за списание Elle, Великобритания. В изданието можем да видим модела в много различни превъплъщения, като всяка снимка е достатъчно впечатляваща сама за себе си.

Очарователната Роузи не само позира пред обектива на Кай Зи Фенг, но и отговаря откровено на различни въпроси.
Ето и какво мисли 27-годишната красавица по отношение на:

За диетите: „Опитвала съм се да спазвам диети, но това никога не е проработвало при мен. Получавах различни лоши съвети отвсякъде, така че накрая избрах упражненията и започнах да изпитвам наслада от тях“.

За нейните бъдещи планове: „Определено сега имам по-добра идея за това къде искам да бъда след пет или десет години и аз мисля, че това е важно. Не вярвам, че успелите хора нямат стратегически план. Независимо дали си модел или актриса, винаги трябва да имаш по-голяма картина пред себе си“.

За това защо като млад модел няма богат съпруг: „Това никога не е било цел за мен. Аз съм амбициозно момиче. Обичам да работя и това ме кара да се чувствам добре. Аз искам да се развивам самостоятелно. Това е огромна възможност, така че искам да мога да си кажа: „Какво мога да изградя от това за времето, когато вече няма да съм под светлините на прожекторите?“.
 

А сега влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте прекрасната Роузи Хънтингтън-Уайтли за Elle, Великобритания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase