Парис, Ники и Барън Хилтън; Снимка: Getty Images

Животът на децата, родени в семейства на милиардери, със сигурност не може да се нарече тежък, но става още по-лесен, когато същите тези деца са спечелили и от генетичната лотария и могат да се похвалят с перфектен външен вид.

Такъв е случаят с някои от най-красивите деца на бизнес магнатите в света, които можете да видите в нашата класация. Някои от тези богати наследници имат визия на истински модели или на кинозвезди, въпреки че повечето от тях са поели семейния бизнес.

Те определено са родени с огромна доза късмет, но въпреки че са доста привлекателни и безумно богати, те все пак се опитват да се наложат като личности и да защитят с достойнство фамилията, която носят.

Такъв пример донякъде са Парис, Ники и Барън Хилтън (на снимката), които са правнуци на Конрад Хилтън, основател на веригата хотели Hilton.

Тяхното наследство възлиза на около 2,5 млрд. щатски долара, но това не ги успокоява. Красивите сестри и брат им се стараят да се наложат като имена най-вече в сферата на модата и шоубизнеса.

Вижте в галерията на Тialoto.bg как изглеждат децата на някои от най-богатите хора в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase