Снимка: Instagram
fallback

Братът на Майли Сайръс е започнал да излиза със сестрата на гаджето на попзвездата - Кристина Шварценегер.
Майли има връзка със сина на Арнолд – Патрик Шварценегер от есента на 2014-а, а брат ѝ Брейсън Сайръс е започнал да се вижда с Кристина Шварценегер през декември.

Източник, близък до певицата, казва пред Us Weekly: „Брейсън и Кристина наистина са заедно. Те започнаха да излизат по срещи малко след като Патрик и Майли се появиха публично като двойка.“

Според източника Патрик и Майли одобряват връзката на своите сестра и брат съответно и смятат, че те си подхождат.

21-годишният Патрик има две сестри – Катрин на 25 години и Кристина, която е на 23. Той наскоро призна, че сестрите му са почитателки на бившата звезда на Дисни (Майли стана популярна със сериала „Хана Монтана“) още от деца.

Колкото до Брейсън, той е на 20 години и работи като актьор. Според някои слухове майката на Патрик и Кристина – Мария Шрайвър, която е от клана Кенеди, не е много доволна от сближаването си с артистичната фамилия Сайръс.

Още светски новини прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

gogogogo

преди 9 години

Да се е**т и да растЪт !! Тя нашета наред, че и за Арни да мислим

18

Халиф Мазути

преди 9 години

Значи, за това изречение: "Братът на Майли Сайръс е започнал да излиза със сестрата на гаджето на попзвездата - Кристина Шварценегер.", Мария Дуковска заслужава разстрел.

17

Анонимен

преди 9 години

Да са живи и здрави младите,а сватанаците да се съберат на по няколко американски ракии и да се помирят-всеки си има кусури!В края на краищата и двете фамилии не са от закъсалите.

fallback