Камерън и Бенджи; Снимка: Splash News
fallback

Най-известната любовчийка в Холивуд – Камерън Диас най-накрая се омъжи на 42 години. По-любопитното в случая е, че чаровната блондинка си взе за съпруг мъж, който няма нищо общо с предишните ѝ гаджета.

Oще по темата

Актрисата се омъжи за татуирания, леко закръглен рок музикант Бенджи Мадън. Двамата се ожениха в понеделник вечер (5 януари), в нейния дом в Бевърли Хилс. На сватбата са присъствали около 130 души, приятели и роднини на младоженците, а братът близнак на 35-годишния Бенджи – Джоел Мадън е бил кум.

Сред гостите са били и известните колежки на Камерън – Гуинет Полтроу, Дрю Баримор и Рийз Уидърспун. Но този щастлив край за любовния живот на Диас беше твърде дълго чакан.

Тя може да е една от най-красивите и желани жени в света, но почти две десетилетия различни (често известни) мъже разбиваха сърцето ѝ един след друг.

Самата Диас неотдавна заяви в интервю, че явно не ѝ се отдава да изгради сериозна, стабилна връзка, най-вероятно защото винаги се влюбва в един и същи типаж мъже.

Нейните гаджета преди Бенджи имат много общо помежду си – всичките са били красиви, стройни и успешни в кариерата си, като също така повечето от тях имат славата на женкари и купонджии. Сред тях са Джъстин Тимбърлейк, Джаред Лето, Алекс Родригес, Джерард Бътлър и Пи Диди.

Затова феновете на звездата се учудиха на избора ѝ за съпруг, но тя пък побърза да ги успокои, че си е взела най-свестния мъж, когото някога е срещала в живота си. Горчиво!

Вижте кои са известните и красиви мъже, с които актрисата е излизала в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Ив

преди 9 години

Определено неочаквана комбинация. Иначе още навремето бях фенка на Good Charlotte. Явно двамата братя Мадън са свестни хора. Не съм фенка на Диас, но все пак дано й е на късмет този път.

1

Анонимен

преди 9 години

Гнусна *** като визия си е била винаги. Оказа се че и вкъсът й е такъв.

fallback