Снимка: архив, Reuters
Откакто влезе в нашите домове в образа на симпатичната непринудена Рейчъл Грийн от сериала „Приятели“, Дженифър Анистън получи специален статут сред своите фенове.

Хората не могат да ѝ се наситят, обожават я, съчувстват ѝ, смеят се с нея, подкрепят я в трудни моменти и в крайна сметка просто я обичат, и то вече цели две десетилетия.

Скоро по кината се завъртя нейната нова комедия „Шефове гадняри 2“, където тя е в отрицателен образ, но хората пак ѝ се радват искрено.

Ето и защо това е така:

1. Дженифър Анистън изглежда перфектно, без да е супер красавица. Тя се храни разумно, без да гладува – прави го някак естествено. Веднъж каза в интервю: „Аз не правя екстремни диети и не гладувам. Ако някой ми отнеме чашата с кафе или чашата с вино, наистина бих се ядосала.“

2. Дженифър Анистън е сериозно обвързана с различни благотворителни организации, но без да го афишира като своята конкурентка Анджелина Джоли. Тя е огромен поддръжник на кампанията Stand Up за борбата с рака на гърдата, дари много пари за Хаити, подкрепя различни болници и каузи.

3. Дженифър Анистън приема слуховете за себе си със самоирония. Всъщност тя има чувство за хумор не само на екрана, но и в живота, а това е много очарователно!

4. Дженифър Анистън е добросъвестна филмова звезда. Нейните филми винаги са гледани и успешни, без да са супер хитове или блокбъстъри. Освен това са разтоварващи, а не обратното.

Останалите причини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase