Снимка: Elle
fallback

Германската актриса Даян Крюгер за пореден път украсява корицата на модно списаниe. Този път красивата блондинка е лице на новия брой на ELLE, Италия (януари/2015).

Сесията е дело на фотографа Дан Мартенсен, а стайлингът в бохо стилистика е на Ева Жералдин.

38-годишната звезда позира в дрехи от колекциите пролет/лято на брандовете Tom Ford, Chanel, Dolce & Gabbana, Eres, Sonia Rykiel, Etro, Marni, Tory Burch, Missoni, Ralph Lauren, Stella McCartney и Fendi.

Даян от години е любимка на модната индустрия, вероятно защото започва кариерата си като модел, а откакто изигра ролята на хубавата Елена в хита "Троя", почти винаги статиите за нея носят заглавието "Хубавата Даян", както е и в този случай.

Съвсем скоро ще гледаме Крюгер в драмата "Бащи и дъщери" редом до звездите Ръсел Кроу и Аманда Сейфрид.

Вижте снимките от последната сесия на Даян в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 9 години

Много набедена '' хубавица '' е ! Чарлиз Терон,Мила Кунис,Моника Белучи,Анджелина Джоли,Меган Фокс,мога да изброявам до утре сутрин,но ще спра до тук ,а тая я пишат красавица и модна икона,не мерси,това,че е гъста с Великия Карл Лагерфелд , не я прави Модна Икона,сори,има да се учи и е наистина безлична и бозава,прилича на анорексичка.

4

Бранник

преди 9 години

красавица и Арийка, наше момиче!

3

Анонимен

преди 9 години

Е, красавица не е. Ако отиде да живее в Младост или Дружба - да, ще е нумеро уно между евтините ходили на солариум п.тки с качулки, провиснали *** и черни очила всичките с конски опашки на главите - да не можеш да ги различиш по нищо една от друга. Но в Холивуд... едва ли е толкова интересна. М/у др. там взеха нещо да лансират германци - нея, Фасбендер. Да е малко шарено между евреите.

fallback