Снимка: Instagram
fallback

Поп легендата Елтън Джон и неговият дългогодишен партньор Дейвид Фърниш официално превърнаха гражданския им съюз в брак, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

Церемонията се състоя точно девет години след като двамата влязоха в гражданско партньорство. Елтън Джон и Дейвид Фърниш можаха да сключат брак съобразно новите закони, които бяха приети в Англия по-рано тази година.

Певецът и любимият му са заедно 21 години.

В неделя Елтън Джон публикува в Инстаграм как двамата се подготвят да подпишат официалните документи. "След като формалностите бяха уредени, време е за церемонията!" написаха новобрачните в социалната мрежа.

Певецът похвали Англия за промяната в законите, легализираща еднополовите бракове. Той изтъкна, че сватбата ще бъде прекрасен повод за празнуване с техните деца, близки и приятели.

Изпълнителят на хита "Rocket Man" и Фърниш оповестиха, че са поканили 50 гости в Уиндзор, за да видят как двамата разменят брачни обети. Сватбените халки бяха поднесени от двамата им синове - 3-годишния Закари и 2-годишния Илайджа.

На пищното тържество в имението на двойката в Уиндзор, недалече от двореца на английската кралица, дойдоха Дейвид и Виктория Бекъм и техните деца, предаде Франс прес. Сред гостите беше актьорът Хю Грант, появил се с Ферари; бившата му приятелка, актрисата и модел Елизабет Хърли, певецът Ед Шийран, както и звездното семейство Ози и Шарън Озбърн. След церемонията Елтън Джон качи в интернет снимки от тържеството.

По-рано в Инстаграм двойката публикува и поканата за сватбата, изпратена до най-близките им хора. В друг фотос се виждат два чифта кожени обувки, поставени пред разкошна горяща камина. Под нея четем : "Дечицата, които ще ни поднесат сватбените халки, са заспали. Но обувките им са лъснати и ги очакват за днешната церемония!".

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

ЖЖ

преди 9 години

Гледах тъпо снимката 2-3 мин Обикновенно винаги намирам какво да кажа, но в този случай съм просто ШАХ и МАТ!

36

до 58

преди 9 години

Не разбирам защо това,че някой си е богат и известен трябва непременно да го прави велик и недостижим?!И такива неща от сорта :"той каде е,вие къде сте":това,че не съм богата и известна ме прави човек втора ръка ли бе?Е това му е *** на любимия ви запад-само ако си богат и известен си "успял" и "си заслужаваш".Пак от Запад ни убеждават вече бая време че е много нормално и гот,още малко ще я направят задлъжтилена тая ориентация-нали трябва да редуцират човеците...

35

Анонимен

преди 9 години

Булката честна ли е?Ще пият ли блага ракийка?

fallback