Снимка; Instagram
fallback

Знаменитостите от шоубизнеса не пропуснаха и тази година да се изфукат със стилните си елхи в Instagram.
Много от звездите са пуснали свои селфита в социалните мрежи, на които се вижда как украсяват собствените си коледни дървета в домашна обстановка.

Една от тези звезди е красивият ангел на Victoria's Secret Алесандра Амброзио, която се е спряла на едно наистина огромно дърво, което украсява с помощта на стълба.

Поп дивата Бионсе Ноулс също е пожелала „Весела Коледа!“ на своите фенове чрез няколко снимки в Instagram, на които показва своята впечатляваща елха.

На единия кадър Бионсе е снимала и 2-годишната си дъщеря Блу Айви Картър в гръб. Малката видимо се възхищава на красиво украсената, огромна елха.

Сред другите звезди, които се гордеят със своите коледни дървета, са Мадона, Тейлър Суифт, Джо Джонас, Криси Тийген и др.

Вижте снимки на другите звездни елхи в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

ФАШИСТ

преди 9 години

аз искам една звезда , да бодна на моята елха

6

Анонимен

преди 9 години

От тези знаменитости съм чувала само за Мадона и Бионсе. Отворих да видя колко са стилни точно елхите им, но наистина са много натруфени. Всъщност това си е тяхна работа, не зная защо ни занимават с тях.

5

бай Тъпчо

преди 9 години

Ееее ами квото е убаво си е убаво бе ей такваз стълба искам си зема,мойта дървената скърца кат са катера по ней и току виж паднала барабар с мене пък туй си е железо и с магарето можем са качим отгоре и пак нема са чупи-европейска работа бе та направо цункана а дано бабата са сети ми подари една за Коледа пък яз съм и зел нова тава да бърка лютеница в ней ама живот и здраве де...

fallback