Снимка: Facebook

Толкова негативизъм се изля, че ако бях с по-лабилна психика, просто нямаше да мога да издържа. Това заяви пред Нова тв българската претендентка за титлата "Мисис Свят" Анита Желева.

Още по темата
Около българската представителка на конкурса се вдигна голям шум в социалните мрежи, като коментарите по адрес на Желева бяха предимно иронични и саркастични.

Въпреки това обаче красавицата оправда сънародниците си. „Мисля, че българите всички сме много изтормозени като цяло и на хората им е много по-лесно да напишат нещо лошо, отколкото добро“, каза тя и заяви, че й е мъчно за хората, които сядат на компютъра, за да напишат нещо лошо. „Не се учудвам, че се случва, но просто нямам думи“, лаконична бе Желева.

Нашенката коментира и показаните в медиите нейни снимки. По думите й, когато няма фотошоп, има изненади. „Аз явно пуснах тези изненади във Facebook и съжалявам. Медиите не пропуснаха да подберат точно тези 2-3 снимки, където съм ужасна“, коментира тя. „Искам да разтворя душата си да я видят нея“, отсече още Желева.

Живеещата в САЩ дама сподели още, че се гордее от сравненията с Памела Андерсън, тъй като много харесва русата изкусителка.

Претендентката за коронката на "Мисис Свят" разказа и за самия конкурс. Тя посочи, че е щастлива от създадените приятелства. Въпреки че била притеснена в началото, но я приели добре.

Макар че била обещана среща с президента на САЩ Барак Обама, тя не се състояла. За сметка на това посетили Белия дом.

Желева бе категорична, че на конкурса не се набляга толкова на външната красота, колкото на вътрешната. В тази връзка тя заяви, че гърдите й не са важни, а са просто допълнение.

Доволна от конкурса, Желева е убедена, че няма какво по-хубаво да й се случи. Определи изживяването като върха на удоволствието и черешката на тортата.

„Аз нямам нищо на втори план в живота си, всичко е на първи, искам да опитам от всичко“, коментира Желева за музикалната си кариера и отправи пожелание към всички да пробват от всичко, защото нямало време и животът бил твърде кратък.

Няколко часа по-рано чрез страницата си във Facebook Желева пожела на всички, които я коментират "негативно на Facebook", "да не видят секс до другия конкурс".

Чуйте и един от хитовете на Анита Желева:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase