Снимка: Лилия Йотова за сп. Story
fallback

През последните години Део на няколко пъти обяви, че е готов да стане татко. Все нещо обаче не достигаше да се реализира тази негова мечта и той се раздели с Лора Караджова, а после и с танцьорката Елена Добрикова.

За да открие любовта при новата си половинка Мариана, с която вече делят покрив цяла година. И не крият, че са щастливи и с нетърпение очакват мига, в който ще станат родители.

Първата им целувка е на фаталното 13-о число, ден след снимките на клип.

"Отидохме в апартамента на Део, отворихме си бутилка вино и разговорът се завъртя около личния ни живот. Беше много интимен момент и просто се случи. Както си седях, той ме целуна. Помислих си - какво иска този човек от мен? Изобщо не го очаквах", откровена е Мариана в интервю за сп. Story.

Следват романтични моменти, Мариана се мести от Варна в София, а най-незабравите им мигове са в малко апартаментче в планината. Именно там за първи път мулатката чува желанието на Део да има бебе от нея.

"Готова съм да бъда майка. И честно казано, мечтая за това още преди да срещна Деян. Искам го, защото си мисля, че ставайки майка, ще бъда малко по-уверена, малко по-щастлива и ще имам цел в живота, защото откакто загубих мама, една част от мен я няма. И детето ще запълни липсващата част, ще ми даде обичта, която търся", категорична е Мариана.

Тя иска да имат момче, а Део е категоричен, че най-важното е да е живо и здраво и да спортува. Обещава, че ще помага на жена си във всичко, дори в домакинството.

Двамата не се ревнуват независимо от разликата в годините – Део е по-голям от Мариана с 15 години. Те са категорични, че единствено лъжата е нещото, с което нито тя, нито той биха направили компромис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

моля те не

преди 9 години

Део, Део, отчаян ли си , що ли?

34

Анонимен

преди 9 години

ReisendeДео,прателю,ако нещо не можеш да се справиш аз съм на среща само че на такава хубавица мога само женска рожба да изрисувам

33

д-р Курчев

преди 9 години

Бре,много злоба има сред младежите.Злобарите обикновено са импотентни.

fallback