Снимка: Vogue

Кейт Мос е една от най-известните британки, особено в света на модата.  Eто защо не е изненадващо, че списание Vogue, Великобритания е избрало именно нея за своя декемврийски брой. Какъв по-хубав подарък за Коледа от очарователната Кейт, която в ежедневието може да има някои прегрешения във визията, но пред обектива винаги е перфектна?

Всъщност британската модна библия е отделила не една, а цели две корици на Кейт Мос. Първата представя модела в нейния почти естествен вид – с натурален грим и невинен поглед, докато втората корица има коренно противоположна идея.

Лошото момиче на модата позира пред известния фотограф Марио Тестино, с когото неведнъж са работили заедно. Настоящото представяне на Кейт Мос на корицата на британския Vogue е 36-ото поред в нейната кариера (и второто за тази година). От изданието и преди са показвали своята симпатия към блондинката.

Всъщност миналият декемврийски брой на Vogue, Великобритания отново бе озарен от Кейт. За стайлинга на британката се е погрижила Лусинда Чеймбърс, косата ѝ е оформена от Сам Макнайт, а гримът е дело на Шарлот Тилбъри.

А сега влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте „коледния подарък“ Кейт Мос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase