Снимка: Reuters
fallback

Джони Деп твърди, че от близо две години няма проблеми с алкохола, но появата му на Холивудските филмови награди постави думите му под съмнение.

Актьорът се качи на сцената, за да връчи приза за документален филм на Шеп Гордън (Supermensch: The Legend of Shep Gordon) и направи истинско шоу за публиката.

Деп бе видимо некоординиран, постоянно заекваше и правеше несвързани изречения. Той имаше проблем с микрофона, а мисълта му бе повече от хаотична. В един момент дори започна да псува и когато се усети, че е на живо, запуши с ръка устата си и започна да се смее като ученик.

Режисьорът на лентата Майк Майърс каза зад кулисите, че актьорът е бил много рокендрол“, но колеги на звездата критикуваха нехайното му поведение.

Може да видите във видеото странното представяне на актьора:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

gr18

преди 9 години

Вие хубаво обвинявате актьора и забравяте колко пъти ви е радвал на екрана.Сякаш някои от вас не са се напивали,излагали публично и съжалявали после за това.Ако вие сте на негово място и в интернет ви гледат и ви упрекват как ще се чувствате.Знам никой не го е карал да се напива и да се излага,но обяснете ми тогава защо са го пуснали на сцената в това състояние?А? Защото няма за какво да пишат по вестниците и искат даго изложат.По тази логика дайте да упрекваме всеки , който е сгафил .

20

Анонимен

преди 9 години

Един от колегите му , не знаеше какво да каже и измисли :"... благодаря на Джони Деп , че беше болен , но дойде ".То се крачеше и куцаше , то се чешаше по главата , не ну се виждаше лицето , пълен *** ...

19

Анонимен

преди 9 години

И аз го гледах ?Какво беше това поведение , тия парцали дето висяха от него !Изглеждаше като ненормален !Когато всички негови колеги са облечени като за тържество и света го гледа !На младата си приятелка ли иска да покаже , че е надрусан тинейджър , това явление е трудно да се коментира ?

fallback