Снимка: Marie Claire
fallback

Една от най-известните бразилски красавици в момента е Изабели Фонтана. Красавицата очарова със своите сини очи, изваяно тяло и красиво излъчване.

Последният шедьовър с участието на 31-годишната красавица е фотосесия за списанието Marie Claire в Бразилия.
Локацията на снимките е дива и необитаема местност, а Изабели влиза в ролята на предводителката на племето.
Нейният стайлинг, оформен от Лариса Лукезе, напомня именно за необузданата красота и начина, по който изглеждат много племена по света.

Тематичните тоалети и аксесоари пък добавят допълнително очарование на Фонтана.

Моделът позира пред обектива на Едуардо Резенде, който перфектно улавя нейната тиха меланхолия.

Впечатляващата визия на Изабели е допълнена от ловките ръце на Даниел Ернандес, който се е погрижил за буйните и вълнисти коси на бразилката, както и за нейния почти незабележим грим.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и се отдайте на едно приключение със съвременната предводителка на племето Изабели Фонтана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Всичко е относително

преди 9 години

Много зависи от стила на дрехите, аксесоарите, аранжировката. Обърнете внимание на сн.7 - ако на тази снимка беше облечена в костюмче, купено в някой нашенски магазин от средна категория, или в пола и блузка, купени от сергия в наше малко градче, щеше да изглежда като средностатистическа, скромна българка. Не, че не е хубава. но за да изглежда като ефектна, журнална красавица, са от значение грима, тоалетите, изражението на лицето, маниерите.

fallback