Снимка: LOVE style
fallback

Тодор Славков, Люси Иларионов и Петя Буюклиева ще са сред участниците, които ще станат съквартиранти в риалити формата „Биг Брадър ол старс“. Това разкрива в новия си брой списание LOVE style.

Прагът на Къщата ще прекрачат още фолк певицата Бони, актрисата Катето Евро, Боби Турбото, Ники Китаеца, скандалната Калина Паскалева, написала книгата „Дневниците на една курва“, и Пламена от „Мюзик айдъл“.

„Биг Брадър ол старс“ ще продължи само един месец, като започва веднага след края на „ВИП Брадър“ следващата седмица.

Според изданието хонорарите, които ще получат участниците от Ол старс, ще са значително по-ниски от тези на съквартирантите във ВИП Брадър.

Още светски новини прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

rmaria

преди 9 години

Като излезе Бони от къщата, специално ще я ангажирам да ми сготви каша от ориз. Тя не спря да бърка ориза, Нима никога не е готвила на дъщеря си? Опитва се да се хареса на зрителя, но не може да се получи. Мноооого фалшива.

8

kuku

преди 9 години

МОЦИ... МОЦИ !

7

Анонимен

преди 9 години

Тодор Славков- внук на Тодор Живков, галеник на комунистическата каста.Цял живот никой не знае какво работи и как си изкарва хляба, но живее охолно като принц.Това ни наследи комунистическия режим. И този наглец, ***...сега се появява по всички телевизии, а народа му се радва и казва...ех, колко е готин този Тодор Славков!Иначе, след това плюе, че живее в мизерия заради такива като него и фамилията му.Заслужаваш си народе мизерната, селска съдба.

fallback