Снимка: Булфото, архив
fallback

Освен с битовизми, скандали и обиди новият сезон на VIP Brother е напът да се запомни и със съдебна битка.

Венета Райкова вече е задвижила чрез адвокат документи до съда, като нейната цел е напусналият къщата Евгени Минчев. Причина за задаващото се дело е интервю на Минчев, в което се съдържат доста нелицеприятни квалификации, свързани с хигиената на Венета.

Евгени Минчев се е върнал години назад, докато е оглавявал светско издание, а Райкова е постъпила като репортер там.

За предстоящото дело съобщи самата Венета по време на снощния лайв, след като на зрителите стана пределно ясно, че между двамата има напрежение. Това видимо изненада лорда и Ники Кънчев, като и двамата загърбиха засега темата.

Първа с нападките започна "Голямата уста" още докато Минчев бе част от шоуто. На всеослушание тя обяви, че светският хроникьор се напива и рита хора на своите партита. Евгени пък описа такъв случай, само че изританата била Венета, тъй като се появила неканена на негово събитие.

Явно битката между двамата тепърва предстои, а Темида ще бъде част от тяхната неприязън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

да влезне съда

преди 9 години

повод да пиша е усещането ми на отвращението към райкова след всяка нейна изява.толкова злоба незнам как се генерира в човек,този сезон на големия брат..два персонажа( не че останалите са китка) на воче и райкова просто ги разкриха в такава отвращаваща светлина ,че незнам повече накъде.не че лорда ми е хубавец с неговото просташко и арогантно поведение..но тези двете жени просто преминаха всички граници на човешката търпимост.

41

Анонимен

преди 9 години

Венета и Евгени си приличат по това, че ако ги нямаше светът щеше да е с една идея по добър .

40

samomnitelen

преди 9 години

I DVAMATA GI HARESVAM ,NIAMAM MNENIEVIARNO E ,ZE VENETA ZANIMAVA HORATA SAMO S ZALGADZII I TEHNITE BEZSMISLENI ISTORIIA SUSHTO IMA UKLON KUM OKULTIZMA,KOETO NE E HUBAVO

fallback