Джипът, който Валери подари на Николета. Снимка: Facebook
fallback

Николета Лозанова е претърпяла инцидент с новия си джип, подарен наскоро от нейния съпруг Валери.

На 11 октомври тя пътувала за Пловдив с дъщеря си, когато се отбила за кратка почивка в ресторант на популярна фаст фуд верига. Там обаче се ударила в пътнически автобус, твърдят очевидци пред сп. "Блясък".

"Тя си цъкаше на телефона и затова не видя автобуса и се блъсна. И не стига че беше виновна, ами излезе и започна да крещи по хората и да се тръшка", твърди свидетел на случката.

Николета и дъщеря й не са пострадали при удара, но пък джипът й Мерцедес бил с намачкани ламарини. Плеймейтката досега въобще не е коментирала инцидента въпреки активността си в социалните мрежи. 

През последните седмици Божиновата съпруга стана пръв радетел за шофиране според закона, като първо показа как детето на Алисия се вози на предната седалка, а после как Ласкин шофира след употреба на алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 9 години

Всичките са много примерни и добри и красиви пред камера, а в реалния живот са си същите скапаняци и к*рви. Истината е че в България, който има 5 лева в джоба си повече от другите и си мисли, че правила за него няма.Дори добрата Ани Салич и приютите, които уж посещава е маскара, когато изключат камерите бяга от децата като дявол от тамян и няма време да се занимава с тях и мръсни били и т.н.Всичко е за пред камерите - жалкяри има само в нашия "елит"

12

Eli

преди 9 години

Боже каква сериозна проблематика!!! Николета и нейният джип......как ще я карам без да съм наясно с истината?:)))

11

sport

преди 9 години

Нали е плеймейтка, пък и "съпруга" на Божинов, а на всичкото отгоре и по талавизора я дават. С 2 думи MEGA VIP. В БГ всичко, за което е потрошена маса пара трябва да се споменава. Защо иначе ще се хвърлят луди пари, за да се изгради някакъв образ. Проблемът не е в Никлозета, нито в статията, а че на такива *** се дава гласност, а още по-големият проблем е, че им дават и СУМПС.

fallback