fallback

Общ преглед

Познахте ли актрисата от снимките? Да, колкото и да не ви се вярва, това е самата Рене Зелуегър.

Журналистите вече я нападнаха заради драстично променената й визия, която според тях е постигната с помощта на пластичната хирургия. Тя обаче наруши мълчанието си към нападките и заяви: „Радвам се, че хората смятат, че изглеждам различно. В последните години живея различен, щастлив и по-пълноценен живот и може би това е причината.“

45-годишната холивудска звезда се появи на събитие в Лос Анджелис, организирано от списание Elle. Тя дойде с приятеля си – музиканта Дойл Брамхол II.

Медиите веднага отбелязаха, че лицето на Рене изглежда променено, а тя смята, че по-скоро изглежда „спокойна и здрава“.



В последните две години Зелуегър си беше взела почивка от киното, за да се фокусира върху личния си живот, и по-точно върху връзката си с Дойл, с когото са заедно от 2012-а. Той е китарист и е по-известен с работата си с Ерик Клептън и с връзката си с Шерил Кроу, с която излизаше до 2011 г.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Почитател

преди 9 години

Очите й изглеждат много различни

35

Анонимен

преди 9 години

А може би просто е спряла с подмладяващите процедури и сега изглежда така, както си е в действителност. На снимката от 2011, когато трябва да е била на 42, няма една бръчка, което няма как да стане, ако не е слагала филъри. Ако от тогава не е правила нищо е напълно нормално да изглежда така, трайността им е 1-2 години, а тя е и с доста бяла и тънка кожа, която се сбръчква по-бързо. Това по се връзва с обяснението, че е здрава - просто е спряла да се тъпче с филъри...

34

Анонимен

преди 9 години

Дано не е преминала през тежка медицинска терапия... Ненапразно подчертава, че е "здрава и спокойна". Вероятно това й е липсвало доскоро. Нали видяхте Стилян Петров как изглеждаше..Всеки знае себе си.

fallback