Виктория Бекъм; Снимка: Twitter
fallback

Две седмици след като стана ясно, че Виктория Бекъм е станала посланик на добра воля на ООН за проблемите със СПИН, дизайнерката отпътува към Южна Африка за една от първите си мисии.

В неделя Виктория качи снимки от предградието на Йоханесбург Совето, на които се виждаше, че тя е в компанията на група от млади жени. На друг кадър пък съпругата на Дейвид Бекъм показа артистичните си заложби, рисувайки графити за благотворителност. „Образование + изкуство = бъдеще без СПИН“, бе красноречивото послание на бившата певица.

Миналия месец госпожа Бекъм заяви по време на пресконференция в сградата на ООН в Ню Йорк, че за нея е „чест“ да бъде посланик на кампанията UNAIDS. Дизайнерката, която не присъства на откриването на своя магазин в Лондон, за да бъде на въпросната среща, сподели още, че нейната публичност означава, че тя е задължена да направи повече за здравето на жените.

Виктория се вдъхновява да работи в тази посока след неотдавнашно пътуване до Южна Африка. Тогава тя се срещна с деца, пострадали от смъртоносната болест. Модната дизайнерка посети Кейптаун през февруари като част от инициативата Born Free, която се бори срещу предаването на HIV от майка на дете.

Още светски новини прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 9 години

Вики и аз искам да те изрисувам

1

Анонимен

преди 9 години

Тя рисува, глобяват я и глобата отива за благотворителност? (прочетох само заглавието, за повече нямам сили)

fallback