Кали разкрасява Зорница. Снимка: Vip Brother

Зорница Линдарева е гнойна пъпка в средата на един организъм, който вече няма нужда от нея и трябва да се излекува от такова присъствие. Това заяви Евгени Минчев при вчерашните номинации в къщата на Vip Brother.

Вчера Vip Brother и съквартирантите номинираха Йорданка Христова /като капитан на изгубилия отбор след поредното изпитание в къщата/, Зорница /със 7 гласа/ и певицата Кали /с 5 гласа/. Домсъветът посочи да бъде номиниран за изгонване и Мартин.

Номинацията на Зорница пък не беше никак изненадваща след изгонването на Тачо от къщата. Съквартирантите забелязаха страстта на Линдарева към алкохола още след влизането й в къщата. Заради поведението си пък някои от участниците в шоуто я определиха като психично болна. Към тях се присъединиха и най-близките й в къщата – Тити Папазов и Влади Варгала.

От Зорница се отказа дори и Жени Калканджиева, която забеляза радостта й след напускането на Тачо. „Приключвам с теб. Недей да забравяш, че аз може да изглеждам луда, но не съм тъпа!”, каза й Жени.

Зорница Линдарева пък отвърна на удара и номинира Жени и Иво. Линдарева отбеляза, че се чувства по-добре без Тачо в Къщата, но Жени е тази, която я кара да се чувства зле. Зори намира Жени за „агресивна мъжкарана”, което не й допада и й пречи да покаже истинското си лице. За втори Съквартирант тя посочи Иво, защото усеща, че той я избягва.

В Къщата се проведе поредната игра. Съквартирантите бяха разделени на два отбора. Всички трябваше да отговарят на въпросите на Big Brother, свързани с политически лидери. При даден верен отговор съответният отбор тръгва по екстремно трасе: басейн с вода, тръба и хлъзгава стълба.

Именно като капитан на изгубилия отбор Йорданка Христова беше първата служебно номинирана за вторите елиминации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase