Ким Кардашиян също лъсна с голи снимки в мрежата. Снимка: Reuters
fallback

Хакери пуснаха в интернет нова порция голи снимки на знаменитости. Това е вторият подобен случай от началото на септември, съобщават световните медии.

Този път на фотосите лъснаха Ким Кардашиян, актрисите Ема Стоун, Ванеса Хъджънс, Мери-Кейт Олсен, както и годеницата на Владимир Кличко  - Хейдън Панетиер.

Oще по темата

Голи фотоси се появиха и на вратарката на женския национален отбор по футбол на САЩ Хоуп Соло, която наскоро си имаше проблеми с правосъдието, както и на канадската певица Аврил Лавин.

Снимките бяха качени в някои популярни интернет портали, като бързо бяха свалени. Въпреки това фотосите обиколиха социалните мрежи.

Подобен случай имаше и в началото на месец септември. От действията на киберпрестъпника тогава пострадаха актрисите Дженифър Лорънс, Кейт Ъптън, Кирстен Дънст, певицата Ариана Гранде и други около 100 знаменитости.

Ден по-късно стана ясно, че агенти на ФБР са се присъединили към разследването на обстоятелствата по изтичането на лични фотографии на холивудски знаменитости и публикуването им в интернет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 9 години

То и ДС едно време се занимаваше с креватни истории.Сега е ред на ФБР

35

Анонимен

преди 9 години

Дайте ЛИНК!!!

34

Радо

преди 9 години

Търсете в kat.ph "The Fappening"

fallback