Снимка: Reuters
fallback

Принц Хари е извел на тайна среща бившата си приятелка Кресида Бонас. 30-годишният по-малък брат на престолонаследника принц Уилям и 25-годишната блондинка са отишли да гледат кино в Западен Лондон (в кино "Odeon Kensington") комедията с Камерън Диас и Джейсън Сийгъл "Sex Tape".

Според очевидците двамата са напуснали салона малко преди края на филма. Явно чувствата между принца и блондинката са напът да се възродят след близо 6-месечна раздяла. Двамата имаха връзка точно две години и дори се заговори, че той е обмислял да ѝ предложи брак. Вместо това те се разделиха изненадващо през април месец.

Зрител казва за вестник The Sun следното: "Те се опитаха да се слеят с тълпата в киното, но изглежда осъзнаха, че това е невъзможно."

Друго британско издание съобщи по-рано този месец, че Хари е бил забелязан на среща в лондонски клуб в Челси с богатата египетска наследница Ениат Юнес.

Още светски новини четете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Дедо Мадурко

преди 9 години

до 8Почети малко преди да пишеш, струват на хазната 700 милиона годишно а само управлението на Орешарски и компания на нас ни струваше 6 млрд. и като сравним британския и българския бюджет мисля че има защо да си ги обичат.

9

Анонимен

преди 9 години

Те са носили и пари на Британия с колониите си , и продължават да носят !Не им берете грижа !Цяла Англия е добре , не само те !Де да можеше България да се похвали със същото !

8

Анонимен

преди 9 години

Какво ни интереуват кралските ***. Кралското насрано семейство струва на хазната 6 млрд на година. Боли ме фара за тях. Да живее свободна Шотландия ......не на глобализма.

fallback