Снимка: Архив Reuters
fallback

В една от болниците на Лос Анджелис, щата Калифорния, е била извършена операция на американската актриса и певица Лайза Минели след получена травма на гърба, предадоха световните информационни агенции. Те се позоваха на официална информация, разпространена от 68-годишната звезда от филма "Кабаре". Минели е благодарила на феновете за подкрепата.

"Порази ме колко много послания получих от целия свят с думи на любов и съпричастност", отбелязва звездата.

Сега Лайза Минели вече се възстановява. Медиците се надяват тя да се оправи напълно.

Изпълнителката е пристигнала в Лос Анджелис в края на миналата седмица. Медиите публикуваха снимката на Минели, седнала в инвалидна количка. Звездата признава, че заради травмата в гърба на практика не може да се движи сама.

"Увредих долната част на гърба си", е казала Минели пред журналисти.

Когато прибирала кучетата си, животните неочаквано скочили, актрисата загубила равновесие и паднала. Първоначално помислила, че няма нищо страшно. Рентгенови снимки обаче показали, че става дума за травма и е необходимо лечение.

Минели е отбелязала, че заради здравословния си проблем не е успяла да отиде на погребението на приятелката си, на известната американска комедийна актриса Джоан Ривърс.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 9 години

3. Лайза Минели е на 68 и изглежда много добре !И аз изглеждам добре на 67. Незная вашите баби как са изглеждали или вие сте на същата възраст и не се харесвате .

3

Анонимен

преди 9 години

3. На нея са й оперирали гърба !А на моя приятелка мъжът й почина онзи ден. След падане преди няколко месеца , не е отишъл на специалист , ами доктор му е лекувал диск на гръбначния стълб. Докато накрая не е издържал на болките и даже не са обръщали внимание какво му е точно, гледайки първоначалната диагноза !

2

Анонимен

преди 9 години

всички с пластични операции след време ще изглеждат като герои от стар трек някои и веднага след операцията.

fallback