Снимка: Telegraph
fallback

С приближаването на есента напълно нормално е ярките цветове на лятото да се заменят от по-тъмните краски на новия сезон. Енергията и смехът пък бавно се трансформират в меланхолично-романтична приказка, която човек може да усети напълно, само ако знае как да я прочете.

Що се отнася до модния свят, то там е време за пълна смяна на гардероба или поне за неговото пренареждане – ефирните рокли и материи отстъпват пред дългите дължини и по-дебели дрехи. Кожените ботуши пък безапелационно изместват отворените обувки.

Списание Telegraph избира да представи есента достойно – с помощта на бразилската прелест Изабели Фонтана. Моделът позира пред обектива на фотографката София Сийф в една меланхолично-романтична фотосесия.

Част от снимките са цветни, друга част са черно-бели. За стайлинга на чаровницата се е погрижила Даниела Аниели, а за косата и грима – Родриго Коста.

Влезте в галерията на Tialoto.bg, разгледайте Изабели Фонтана за списание Telegraph и се насладете на нежната и меланхолична страна на есента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 9 години

Меланхолия ! И като си покажеш бедрата и гащите , те обхваща романтика ??

2

Стайлинг !

преди 9 години

Едва я написах тая дума - Стайлинг . Компютъра ме коригира !!Не съсипвайте българския език!

1

Стайкинга ??

преди 9 години

Звучи много смешно думата : " Стахлинг "Ужасен Български език правите !!

fallback