Снимка: сп. V

Майли Сайръс позира за втората си корица на списание V (есен/2014). Миналата година през май месец попзвездата красеше корицата на същото списание с пънк визия, а тази година тя е заснета от самия Карл Лагерфелд.

Гласовитата попзвезда е избрана за лице на броя, който е посветен на "бунтарите в шоубизнеса". Стайлингът на сесията с провокативната блондинка е дело на Карлин Сърф де Дузел.

21-годишната певица изглежда секси в пухкавото синьо боди на Fendi на основната снимка. На вътрешните кадри Майли позира в колоритни спортни дрехи на Adidas и Bottega Veneta.

Екстравагантната мис Сайръс преживя една доста бурна година, в която провокира международен дебат заради туъркинга си (предизвикателно кълчене) на сцената на видеонаградите на MTV миналото лято. В същото време нейният първи самостоятелен албум "Bangerz" се превърна в платинен.

Наскоро бившата звезда на Дисни за пореден път разбуни духовете, като заяви, че използването на социалните медии е много по-вредно от пушенето на марихуана.

Безгрижната млада звезда каза: "Знаете ли кое дразни мисълта ви най-много? Instagram, както и коментарите във Facebook. Те са много по-вредни от тревата."

В интервю за телевизионно предаване пък заяви, че все още обича бившия си годеник Лиъм Хемсуърт. "Аз обичам Лиъм и той ме обича също", призна Майли. Двамата се разделиха точно преди една година.

Вижте снимките на Майли за изданието в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase