Снимка: Cosmopolitan Latinas

Зое Салдана не може да се оплаче от медийно внимание. В последно време актрисата предизвика интереса на хората не само с участието си във филма „Пазителите на Галактиката“, но и с новината, че ще става майка.

Фотосесия след фотосесия, сега Зое Салдана краси септемврийския брой на списание Cosmopolitan Latinas.
На корицата на изданието звездата от „Аватар“ изглежда зашеметяващо в ефектна синя, мрежеста рокля на Julien MacDonald. На останалите снимки Зое отново позира, облечена в рокли, въпреки нарастващия вече корем.
Тях може да разгледате в нашата галерия, а преди това прочетете какво споделя чаровната актриса пред Cosmopolitan Latinas:

За това дали децата ѝ с Марко Перего ще говорят испански език: „Разбира се, нашите деца ще говорят езиците, които говорим и ние; сестрите ми и аз израснахме, учейки френски език и говорейки английски и испански език. По тази причина ние сме в състояние да разбираме италиански и португалски език. Но аз ще трябва да направя съзнателно усилие да говоря испански на децата ми, защото говоря Spanglish (смесица между испански и английски).

За това какво прави един мъж секси:„Мъж, който има естествено уважение към жените – не искам мъж, който ме боготвори: Стойте далече от такива. Аз харесвам мъже, които работят с жени, предизвикани са от жени и които се учат от жени“.

За най-същественото качество за добър сексуален живот: „Да нямаш задръжки. Не говоря за водене на трети човек или гледане на порно цяла нощ. Това е, което кара хората да вярват, че са невероятни в леглото, когато те са най-лошите. Порнографията не е сексуално образование – обратното е! Не допускайте несигурността да ви затвори. Бъдете креативни!“.

За това, че обича своята възраст: „На 35 правиш по-добри избори относно мъжете и партньорите, хората се развеждат и излизат от ситуации, които не са за тях. Също така се научаваш да казваш „не“ с усмивка“.

Посетете галерията на Tialoto.bg и разгледайте прекрасната бъдеща майка Зое Салдана за Cosmopolitan Latinas.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase