Снимка: архив, БТА
fallback

Актьорът и комик Робин Уилямс е страдал от болестта на Паркинсон в ранен стадий, предадоха световните информационни агенции, позовавайки се на вдовицата му Сюзан Шнайдер.

Уилямс беше открит мъртъв в дома си на 11 август. Първоначалното предположение за самоубийство впоследствие беше потвърдено, припомнят агенциите.

Oще по темата
Сюзан Шнайдер, вдовицата на 63-годишния актьор и комик, е направила изявление, в което се посочва, че към момента на смъртта си Робин Уилямс е поддържал трезвеността си и храбро се е борил с депресия, тревожност, както и с болестта на Паркинсон в ранен стадий.

Шнайдер разкрива също, че той все е още не е бил готов да сподели публично за заболяването си от Паркинсон.

Вдовицата на Робин Уилямс изразява надеждата, че хората, които водят лични битки, ще намерят силата да потърсят необходимата им подкрепа и помощ.

Междувременно Контактмюзик съобщи, че Робин Уилямс ще бъде погребан в Сан Франциско на церемония в "изключително тесен" семеен кръг.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

melinda.faella

преди 9 години

До ПАТИЛАН болния си ти нешастник! дано те сполети болестта на Робин и тогава да се сетиш злобаро долен1

5

уви

преди 9 години

тъжно е , че се пише и говори за човека много повече след трагичната му смърт отколкото приживе. хората сме злобни воайори и си доставяме удоволствие говорейки за човешката трагедия и проблеми вместо да се вглеждаме в истински хубавите неща приживе като талант, харизма, вътрешна красота, доброта, скромност...тъжно е...Дано Бог е милостив към Робин Уилямс.

4

ти пък

преди 9 години

До ПАТИЛАН 1докога ще се пъчиш и занимаваш форума с невежеството си.

fallback